Mit jelent a Coaching?


A coaching egy személyes kapcsolat, amely támogatást, útmutatást és mentorálást kínál céljaink elérésében. Úgy tervezték, hogy segítsen arra koncentrálni, hogy mit kell tennünk, és milyen változtatásokat szeretnénk végrehajtani e célok elérése érdekében. A coach nem ad megoldást vagy tanácsot. Együtt vizsgálja meg a lehetőségeket, és olyan tervet dolgoz ki, amely megfelel az igényeinknek, és segít elérni céljainkat. A coaching arra ösztönöz, hogy a megoldásokra összpontosítsunk azáltal, hogy azonosítjuk magában az erőforrásokat, hogy a megfelelő eszközökkel megoldhassuk a problémákat, javítsuk a teljesítményt és eredményeket érjünk el.

Mi a Business Coaching?

A business coaching fő célja, hogy támogassa a szervezet tulajdonosait vagy vezetőit abban, hogy belelássanak a „nagy képbe”, ami azt jelenti, hogy fejleszteniük kell alkalmazottaikat. Ebben az összefüggésben az üzleti coach stratégiai tervezést és a szervezeti változás végrehajtását is elvégzi. Mindkét forma célja a szervezet növekedése és teljesítményének javítása.

Témák, amelyekre támaszkodik: asszertivitás, burnout, delegálás, döntés, időgazdálkodás, karrier, konfliktuskezelés, motiválás, networking, önbizalom, önismeret, personal brand, stressz

Van bármilyen kérdésed vagy kommented?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .