Találtam egy csomó régiséget, hol érdemes eladnom őket?

Kérdések Fórumok Találtam egy csomó régiséget, hol érdemes eladnom őket?

Címkézve: 

2 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #303 Reply
   Belaba
   Felhasználó

   Vannak itt festmények, fából és nemesfémből készült régi eszközök, dísztárgyak. Mit érhetnek? Hol tudom eladni őket?

  • #305 Reply
   DZoli
   Adminisztrátor

   Az első opció nyilván a Vatera / Ebay / bármilyen aukciós oldal, bár azokkal érdemes vigyázni, mert súlyosakat lehet bukni pénzügyileg, ha ár alatt megy el valami, viszont az ár túllövése sem túl pozitív. Mindenféleképpen érdemes kutakodni egy kört az árak kapcsán, nemzetközi oldalakon, fórumokon érdeklődni minimum. Személy szerint a régi számítógépekhez van közöm, egy-egy ritkább alkatrész vagy eszköz kapcsán látni húzós dolgokat az ilyen piacteres felületeken. Csak olyan oldalon javaslom a kereskedést, ahol komolyabb jogi keretek vannak, ha drágább dolgokról van szó.

   Második opció lehet egy erre szakosodott kereskedő. Ők például antik ezüst tárgyaktól kezdve a klasszikus járműveken át az antik festményekig mindenféle régiség felvásárlásával foglalkoznak. Meg kell őket keresni, aztán egyeztetés után kiszállnak a helyszínre.

  • #350 Reply

   Az előttem válaszoló már leírt mindent. 🙂

2 hozzászólás mutatása
Hozzászólás: Találtam egy csomó régiséget, hol érdemes eladnom őket?
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Legutóbbi hozzászólások