Online hirdetés: hogyan vágjak bele?

Kérdések Fórumok Online hirdetés: hogyan vágjak bele?

2 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #310 Reply
   Kitten-Fury
   Felhasználó

   A munkahelyemen problémát jelent, hogy nem igazán van emberünk, akik a Google Ads vagy Facebook hirdetéseket kezelje. Szeretnénk egy nagyobb online hirdetés kampányt indítani, viszont nincs megfelelő szakértelemmel vagy akár idővel rendelkező kollégánk a feladatra. Mit tehetünk?

  • #331 Reply
   DZoli
   Adminisztrátor

   Az online hirdetés olyan téma, amihez kell azért a dedikált ember, pláne a mostani hirdetési árak mellett. Egy Facebook / Google Ads ügynökség sokat tud segíteni egy ilyen helyzetben, akár konkrét feladatvégzéssel, akár képzésekkel.

   • #366 Reply
    Sanyi
    Adminisztrátor

    Valójában a Google Ads hirdetéseket házon belül is meg lehet oldani. Egy Google fiók, és némi idő kell hozzá. Nem is ez a gond vele, hanem hogy elég komplex egy hirdetési kampány kivitelezése.

    Egy hibás hirdetési beállítás pedig könnyen le tudja meríteni a hirdetési kasszát, akár 1 hét alatt is. Az pedig elég ritka, hogy 1-2 hónap alatt meg tudjon térülni a befektetés. Ügynökséget éppen azért nehéz találni, mert jellemzően fel van töltve a kapacitásuk teljesen.

  • #340 Reply

   DZoli jól mondja. Ehhez célszerű megkérni egy olyan embert/céget aki ezzel foglalkozik.

2 hozzászólás mutatása
Hozzászólás: Online hirdetés: hogyan vágjak bele?
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Legutóbbi hozzászólások