Hogyan tudok weboldalt készíteni?

Kérdések Fórumok Hogyan tudok weboldalt készíteni?

1 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #35 Reply
   Belaba
   Felhasználó

   Egy egyszerű kisvállalkozásom van, aminek még sosem volt weboldala. Gyakorlatilag nincs ebben semmi tapasztalatom, hogyan indulhatok el? Meg tudom csinálni én magamnak a weboldalam?

  • #165 Reply
   Sanyi
   Adminisztrátor

   A weboldal készítés lehet rendkívül bonyolult, de ugyanakkor nagyon egyszerű feladat is. Ezt általában a hozzáállásod és az igényeid határozzák meg.

   A weboldal-készítés önmagában nem nehéz feladat, hiszen sok kész rendszert használhatunk, amit kis műszaki beállítottsággal már bárki fel tud telepíteni. A WordPress telepítése például annyiból áll, hogy a WordPress fájljait fel kell másolni a webtárhelyre, majd meg kell neki „mondani” hogyan kapcsolódhat az adatbázishoz.

   Lehet hogy ez így elsőre ijesztően hangzik, de valójában egyáltalán nem az. Ha most ismerkedsz a weboldal fejlesztéssel, érdemes lehet elolvasnod ezt a cikket.

1 hozzászólás mutatása
Hozzászólás: Hogyan tudok weboldalt készíteni?
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Legutóbbi hozzászólások