Hogyan lehet webshopot nyitni?

Kérdések Fórumok Hogyan lehet webshopot nyitni?

2 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #94 Reply
   Belaba
   Felhasználó
  • #147 Reply
   Sanyi
   Adminisztrátor

   Egy webshop megnyitása technikai oldalról nem nagy kihívás ma már, akkor sem, ha alacsonyabb költségvetéssel kalkulálunk, sőt akár saját magunk is létrehozhatunk webshopot, ha van egy kis műszaki tudásunk (a weboldalak területén persze).

   Osszuk 3 szintre a webshopokat:

   1. Egyedi fejlesztésű webáruház
   Ez a legdrágább és valószínűleg a leginkább megtérülő megoldás. Nem valószínű hogy teljes mértékben egyedi fejlesztésű weboldalakra kell itt gondolni ma már, tehát a fejlesztő nem kódolja újra a bejelentkezést, vagy mondjuk a kosár funkciót. Azonban van mód ezen funkciók módosítására, bővítésére. Ez azoknak ajánlott akik nagyban és hosszú távon gondolkoznak.

   2.Webáruház motorral történő webáruház készítés
   Sokféle kész megoldást is kaphatunk, amelyek ugyan nem feltétlenül fognak jól működni önmaguktól. Ilyen motorok a PrestaShop, a Magento, de idesorolhatjuk a WordPress-re épülő WooCommerce-t is. Változó lehet hogy mikor melyiket érdemes használni.
   Közös jellemzője ezeknek a rendszereknek hogy minden rendszertényező alapértelmezetten el van készítve, sőt bizonyos mértékig ezek módosíthatóak is. Viszont a túlzottan egyedi igények fejlesztése már nehézkes lehet.
   A fejlesztési költségek itt jóval alacsonyabbak.
   Ami nagyon fontos
   Önjáró webáruház nincs! Ahhoz hogy vásárlásaink is legyenek folyamatos fejlesztésben, és aktív marketing tevékenységben kell gondolkodnunk.

  • #671 Reply
   Belaba
   Felhasználó
2 hozzászólás mutatása
Hozzászólás: Hogyan lehet webshopot nyitni?
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Legutóbbi hozzászólások