Feltört Citromail/Facebook fiók

Kérdések Fórumok Általános Feltört Citromail/Facebook fiók

Címkézve: 

1 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #978 Reply
   AvatarBarta Kitti
   Vendég

   Üdv!

   A napokban feltörték a citromail fiókom amit kb. 10 évvel ezelőtt regisztráltam és a Facebook fiókom kivételével szinte semmihez nem is használtam.

   Az emailt használva a Facebookomhoz jelszómegváltoztatást kérve oda is bejutott a “hacker” és megváltoztatva a jelszót, engem teljesen elvágott a fióktól.
   A nevemben posztol, ír és privát üzeneteket oszt meg.
   A citromail fiókhoz nem adtam meg másodlagos emailt és a biztonsági kérdésre sem emlékszem már így 10 év után.
   Elmentem a rendőrségre, ahol azt mondták, hogy ez így nem számít bűncselekménynek, ezért nem is fognak tenni semmit az ügyben, citromail információknál pedig azt olvastam, hogy csak nekik adhatnak ki információt a fiókról.
   Fogalmam sincs mit tehetnék most, a feltört fiókom rendszeresen aktív azóta is és nem tudom hogyan szerezhetném vissza vagy törölhetném végleg.
   Aki bármilyen módon segíteni tud rajtam, az kérem tegye meg!
   Köszönöm

  • #1004 Reply
   AvatarSanyi
   Adminisztrátor

   Kedves Kitti

   A Facebook biztosít egy Csaló fiók jelentése nevű eszközt, ahol egy űrlap segítségével jelenteni lehet az ilyen eseteket. Itt találod jelenleg

   Amennyiben nincs hozzáférésed a fiókodhoz javaslom a Van Facebook fiókod? kérdésre a nemleges választ.

   Sajnos arra elég nagy esély van hogy a feltört fiók, főként ha nem adtál meg másodlagos faktort törlésre fog kerülni, de legalább a csaló sem fog tudni visszaélni vele.

1 hozzászólás mutatása
Hozzászólás: Feltört Citromail/Facebook fiók
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">