A legviccesebb vígjátékok listája

Kérdések Fórumok A legviccesebb vígjátékok listája

Címkézve: ,

1 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #1042 Reply
   Belaba
   Felhasználó

   Mindenki szeret jót nevetni. Ez azonban egyre nehezebben megy. Egyrészt azért mert a világban egyre több stressz ér minket, másrészt azért, mert kifejezetten vicces vígjátékból is egyre kevesebb van.

   Ha fiatalabb vagy talán nem tűnik fel, de a 90-es évek vígjátékai, meg egy mai vígjáték szempontjai teljesen mások. Na nem az idétlen böfögős-fingós vonalra gondolok, persze van aki ebben oldódik fel. Az a helyzet hogy teljesen mindegy hogy a te szótáradban mit jelent a jó vígjáték, a fontos az, hogy valódi kikapcsolódást okozzon.

   Íme egy lista a legjobb vígjátékok közül:

   • Másnaposok – Ez a film sokak kedvence, nem kell bemutatni valószínűleg, a sorozat első része volt a legsikeresebb.
   • Lánybúcsú – A fenti másnaposok történetén felbuzdulva készült egy verzió a másik oldalról is.
   • Ace Ventura – Jim Carrey fénykorában mindenkit képes volt megnevettetni, több filmjét is fel lehetne itt sorolni (pl Minden6ó, Kábelbarát, Én és Én meg az Irén, de a komolyabb filmjei is kiválóak, talán az Ember a holdon, még elfér a vígjáték kategóriában.). Azonban ha a legnagyobb hatásra figyelünk a legjobb filmje ez.
   • Bérgyilkos a szomszédom – Bruce Willis és Matthew Parry közös alakításában mindketten olyan szerepet kaptak ami tökéletesen illik a személyiségükhöz
   • Vejedre ütök – Egy másik zseniális páros Robert De Niro és Ben Stiller, egy esküvői vígjátékban
   • Európai vakáció – A Griswald család sztorija (Chevy Chase-zel, jó kis film, ami a mai napig a képernyő elé képes szegezni bárkit.

   Gyűjtsük össze ide a világ legviccesebb filmjeit közösen!

   Azt azért nem mondhatjuk hogy az elmúlt ~50 év terméketlen volt vígjátékok terén. Írd meg a saját kedvenceidet, és nevessünk együtt egy jót.

  • #1181 Reply
   Sanyi
   Adminisztrátor

   Igazán vicces vígjátékot mostanában én sem láttam, de a legnagyobbat azok a vígjátékok ütnek amik valamilyen baráti társasághoz kapcsolódó problémákról szólnak. Ilyen az itt említett Másnaposok is, esetleg ha tud valaki ehhez hasonló filmet ajánlani azt biztosan sokan megköszönnék.

1 hozzászólás mutatása
Hozzászólás: A legviccesebb vígjátékok listája
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Legutóbbi hozzászólások