Melyik a legjobb vezeték nélküli porszívó?

Kérdések Fórumok Melyik a legjobb vezeték nélküli porszívó?

 • This topic is empty.
0 hozzászólás mutatása
 • Szerző
  Bejegyzés
  • #967 Reply
   Belaba
   Felhasználó

   A vezeték nélküli porszívók fénykorukat élik, nemcsak kényelmesek, de az első verziókhoz képest szép fejlődésen is mentek keresztül.

   A legjobb vezeték nélküli porszívó verseny folyamatosan új márkákat emel a dobogóra. Sokat foglalkoztunk a témával mostanában és jelenleg (2021 eleje) egyértelműen a Xiaomi Roborock H6 rúdporszívója viszi a pálmát.

   A korábbi állóporszívók jellemzően az mellett hogy időt spóroltak, a gyakori tartályürítés és meghibásodások miatt, problémaforrások is voltak.

   Néhány jobb besorolást kapó típus esetében nagyon sok negatív visszajelzést találhatsz a gyártó oldalán, az alkatrészek gyakori meghibásodása miatt (kefe, szűrő).

   Ezeket a problémákat szerencsére a gyártók folyamatosan orvosolják, és egyre hatékonyabb takarítási megoldásokat kapunk a rúdporszívók és a robotporszívók kombinált használata által.

    

   Ez az én véleményem, most halljuk a tiéd. Szerinted melyik a legjobb vezeték nélküli porszívó?

    

0 hozzászólás mutatása
Hozzászólás: Melyik a legjobb vezeték nélküli porszívó?
Saját információk:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Legutóbbi hozzászólások