A szerelmi Tarot kártya olvasás is egy útmutatás, nem pedig jövőbe látás!


Sok ember számára a romantika az egyik legfontosabb téma, amivel foglalkoznak. Vagy többet akarnak tudni a jövőről, vagy tudni akarják, hogy mi történik mások életében. A legtöbben jósnőket és médiumokat kérdeznek karrier- és pénzügyekkel kapcsolatban, de akkor is fordulnak hozzájuk, ha szerelemről és kapcsolatokról van szó. A szerelem egy olyan téma, ahol nagyon komolyan vesszük a hivatásunkat, mert fontosnak tartjuk, hogy tudjuk, ha valaki belénk szeret-e (Mennyire jóképűek vagy szépek vagyunk? Elég szexisek vagyunk?) – ahelyett, hogy magunk döntenénk a dolgokról. Viszont fontos tudnunk, hogy a kártyák mindig a jelenlegi helyzetben tud segítséget nyújtani. Semmi sincs kőbe vésve! Minden rajtunk múlik, és azon, hogy mennyire élünk a sor adta lehetőségeinkkel.

Ennyire egyszerű lenne ez?

Nem ritka, hogy az emberek a Tarotban keresik a válaszokat, amikor bizonyos nehéz helyzetekkel néznek szembe. De az, ahogy hozzáállnak, nem mindig a legjobb út.  Utolsó kísérletnek tekintik, hogy megjavítsák, ha valami elromlott vagy megtudjanak valamit, amit kétségbeesetten szeretnének tudni. Ez teljesen ellentétes a Tarot működésével – hogy minden képességed megvan arra, hogy saját sorsodat alakítsd! A Tarot erejének felhasználásával saját életed is profitál majd a tanácsaiból.

Nagy felelőssége van annak, aki kirakja a paklit!

Egy jó kártyaolvasó segít megérteni önmagad, és jobbá teszi az életét. Az olvasónak fel kell tennie magának a kérdést: „Mit akarok elérni ezzel?” Ha pénzt akar keresni, akkor ennek megfelelően számol fel, de ha segíteni akar a tanácsra szorulókon, akkor annyit kell adnia, amennyit csak lehet. És természetesen tudással és tapasztalattal kell rendelkeznie az asztrológiában, a numerológiában és minden más, a jóslással kapcsolatos tudományágban.

Tehát a szerelmi Tarot jóslás valódi lényege…

Mint fentebb említettük, a tarot csak egy pillanatképet ad kapcsolatunkról. Valójában nem is ez a legközpontibb része – ez rajtad múlik. A tarot segítségével megtudhatod, mit kell tudnod magadról és partneredről: hogyan hatnak a személyiségjegyei a kapcsolatodra, és hogyan tükröződnek önmagadban; mi inspirál a párodban és hogyan tud még jobban inspirálni.

Sokszor inkább fontosabb lenne magunkkal foglalkozni inkább!

Az első dolog, amit észben kell tartani, amikor elolvassa a kártyáit, az az, hogy a kapcsolatban felmerülő problémák vagy kihívások lehetőséget jelentenek a növekedésre és a változásra. Minden probléma egy lehetőség a gyógyulásra és az önismeret fejlesztése érdekében, ezért mindig keresd a dolgok pozitív oldalát. Ha partnered olyasmit tett, ami bánt téged, dühít vagy idegesít, emlékeztesd magad arra, hogy csak azért cselekszik így, mert a saját félelmeivel foglalkozik – és esetleg megpróbálja megakadályozni, hogy mások megbántsák.

Van bármilyen kérdésed vagy kommented?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .