“Milyen zsugorkapszulát válassz? Útmutató a legjobb termékek kiválasztásához”


Bármilyen palackozású italról legyen szó, az egyik legfontosabb része a tervezésnek, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb zsugorkapszulát rá. Nem csak ízlésben szükséges összhangban lennie az üveg oldalán található címkével, de tökéletesen is kell zárnia az üveget. Az összhang megtalálásához cégünk segítséget tud nyújtani, mert a zsugorkapszulák világa kész útvesztő lehet azok számára, akik nem jártasak benne. Különböző méretűek, színűek, alakúak lehetnek, és különféle anyagokból készülhetnek. A Lantos Kft. különböző típusú zsugorkapszula gyártásával foglalkozik, ami a megrendelő egyéni elképzeléseivel találkozva lesz az italos palack tökéletes díszítőeleme. A következő bekezdésben cégünk által gyártott zsugorkapszulák bemutatása következik.

“A PVC kapszulák az egyik legismertebb típusa a zsugorkapszuláknak.”

A kapszula hő hatására zsugorodik az italos üveg nyakára, így tökéletes illesztéssel a folyadékot az üvegben tartja többszöri felbontás után is. Cégünknél a PVC zsugorkapszulák érhetőek el a legszélesebb színválasztékban, több mint 200 színből választhat a megrendelő. Egyedi logó nyomtatására is lehetőség van a kapszulák oldalára és tetejére, illetve dombornyomtatásra a fejlemez területére. Tépőszalaggal vagy anélkül is egyaránt kérhető. Különböző átmérőjű és hosszúságú kapszulák közül lehet választani, italos üvegekre.

A zsugorkapszulák másik legismertebb típusa a PET kapszula

 Ezek a kapszulák kevésbé környezetszennyezőek, mint a PVC alapú kapszulák. A kapszulák szintén hőre zsugorodnak, különböző méretben, színben, logó nyomdázással és dombornyomással kaphatóak, tépő szalaggal vagy anélkül.

A polilaminált kapszulákat általában prémium kategóriába sorolható borosüvegek nyakára helyezik. Alumínium-polietilén-alumíniumból készül, amit görgőző gépekkel helyeznek fel. Lehetőségünk van több színből és méretből választanunk, egyedi logó nyomdázásra, ami a kapszulák oldalán és tetején egyaránt lehetnek, illetve módunk van dombornyomásra is. A prémium kategóriás boroknak rendkívül fontos a külső megjelenésük, a megfelelő minőségű zsugorkapszuláknak kiemelkedően fontos szerepe van.

Cégünk a német Bramlage vállalat kiváló minőségű alumínium pilver kupakjának kizárólagos magyarországi forgalmazója. Csavarzáras kupakok forgalmazását standard méretű és jelenleg 23 színű kupakok találhatóak a raktárkészletünkön. Vevői kérésre itt is lehetőség van egyedi logózásra. A borosüvegre görgőző géppel kerül fel az alumínium csavarzár. Ez egy közkedvelt típus, mert könnyen eltávolítható. 

Cégünk szintén kizárólagos magyarországi forgalmazója a francia Lafitte vállalat prémium kategóriájú parafa dugóinak is. 

Az alábbi linkre kattintva további információkat olvashat a zsugorkapszulákról, illetve cégünkről: Vegye fel velünk a kapcsolatot és tervezzük meg együtt a tökéletes zsugorkapszulát! 

Van bármilyen kérdésed vagy kommented?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .