Hogyan csináljam? Instagram regisztráció számítógépen


Az Instagram regisztráció Facebook fiók meglétével illetve Facebook nélkül is elvégezhető, írásunkban az Insta fiók regisztráció lépéseit vesszük át akkor, ha nincs Facebookod.

Az Instagram regisztráció lépései

1. Keresd fel az Instagram honlapját!

2. Ha van már meglévő Facebook felhasználód akkor a regisztráció nem szükséges, elég csak a Bejelentkezés a Facebookkal gombra kattintanod! Amennyiben nincs Facebook felhasználód vagy nem akarod az Instagrammodat összekötni a Facebookkal kattints a Regisztráció gombra!

3. A Regisztráció gomb megnyomása után a regisztrációs adatok kitöltése következik. Itt meg kell adnod az email címedet vagy telefonszámodat. Fontos hogy olyat adj meg, amit használsz, ugyanis ezt az emailt jóvá kell majd hagynod! Ezen kívül a neved, felhasználóneved és jelszavad kell még beírni. Ha nem jut eszedbe felhasználónév az Instagram generál neked egyet a teljes neved alapján mező jobb oldalán lévő ikonra kattintva. A jelszavad minimum 6 karakternek kell lennie! A kitöltés után kattints a Tovább gombra!

4. A következő lépésben a születésnapod kell megadnod! Ha megadtad a születésnapod kattints a Tovább gombra!

5. Ez után az email címedre vagy telefonszámodra kapsz egy megerősítő kódot, amit be kell írni a következő oldalra. A megerősítő kód egy 6 karakterből álló számsor lesz.

6. A megerősítés után sikeresen regisztráltál az Instagramra! Elkezdheted követni barátaidat!

Az Instagram fiók törléséről itt olvashatsz

Van bármilyen kérdésed vagy kommented?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .