Do you have questions ? We got the answers!

0
Hogyan lehet webshopot nyitni?

Open 1 Answers 52 Views

1 Answer

0

Egy webshop megnyitása technikai oldalról nem nagy kihívás ma már, akkor sem, ha alacsonyabb költségvetéssel kalkulálunk, sőt akár saját magunk is létrehozhatunk webshopot, ha van egy kis műszaki tudásunk (a weboldalak területén persze).

Osszuk 3 szintre a webshopokat:

1. Egyedi fejlesztésű webáruház

Ez a legdrágább és valószínűleg a leginkább megtérülő megoldás. Nem valószínű hogy teljes mértékben egyedi fejlesztésű weboldalakra kell itt gondolni ma már, tehát a fejlesztő nem kódolja újra a bejelentkezést, vagy mondjuk a kosár funkciót. Azonban van mód ezen funkciók módosítására, bővítésére. Ez azoknak ajánlott akik nagyban és hosszú távon gondolkoznak.
 

2.Webáruház motorral történő webáruház készítés

Sokféle kész megoldást is kaphatunk, amelyek ugyan nem feltétlenül fognak jól működni önmaguktól. Ilyen motorok a PrestaShop, a Magento, de idesorolhatjuk a WordPress-re épülő WooCommerce-t is. Változó lehet hogy mikor melyiket érdemes  használni.
Közös jellemzője ezeknek a rendszereknek hogy minden rendszertényező alapértelmezetten el van készítve, sőt bizonyos mértékig ezek módosíthatóak is. Viszont a túlzottan egyedi igények fejlesztése már nehézkes lehet.
A fejlesztési költségek itt jóval alacsonyabbak.

Ami nagyon fontos

Önjáró webáruház nincs! Ahhoz hogy vásárlásaink is legyenek folyamatos fejlesztésben, és aktív marketing tevékenységben kell gondolkodnunk.

answered Jan 29, 2018 by Sanyi (600 points)
...